G.V.V.V. bindt Anderson López per direct aan de selectie

  • Het eerste

G.V.V.V. weet aanvaller Anderson López per direct te binden aan de selectie. De 24-jarige rechtspoot is na een stageperiode in de ploeg van trainer Gery Vink toegevoegd aan het eerste elftal. 

Met het aantrekken van Anderson López (Renkum, 25 januari 1999) heeft G.V.V.V. per direct de beschikking gekregen over een multifunctionele aanvaller. De getalenteerde jeugdinternational kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten en werd na een stageperiode van twee maanden deze week toegevoegd aan de selectie van trainer Gery Vink.

López werd ook tijdens de oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk getest.

López werd aan het begin van zijn voetbalcarrière bij plaatselijke voetbalclub RVW gescout door Vitesse en speelde daar twee jaar in de jeugdopleiding, toen Ajax hem naar Amsterdam haalde. Daar speelde hij vier jaar, toen AS Monaco hem een vijfjarig contract aanbood. Via een huurovereenkomst kwam de aanvaller uit voor Cercle Brugge, waarna hij uitviel met een kruisbandblessure. Na zijn blessure pakte hij het voetballen weer op bij NEC, waar hij later opnieuw geplaagd werd door een blessure.

De Boer: ‘Een welkome aanvulling in onze selectie’

Technisch manager Rob de Boer is blij dat de talentvolle speler bij G.V.V.V. het plezier heeft teruggevonden: “Hij miste het spelletje te veel en dus waren wij blij dat hij voor een stageperiode bij ons koos. Hij is inmiddels weer helemaal fit, woont in de buurt en heeft het plezier weer terug. Met zijn kwaliteiten is Anderson López een welkome aanvulling met inzetbaarheid in de hele voorhoede.” López is al direct speelgerechtigd.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer