G.V.V.V. ontvangt gemeenteraad tijdens bezoek aan sportpark Panhuis

  • De club

De gemeenteraad van Veenendaal bracht donderdagavond een bezoek aan sportpark Panhuis voor een kijkje in de keuken van de drie gevestigde clubs DOVO, schietvereniging Prins Hendrik en G.V.V.V.

De politiek maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheid om bij de sportverenigingen te kijken. Achttien raads-/fractieleden vanuit tien politieke fracties waren aanwezig bij de aftrap die plaatsvond in de ontvangstruimte van G.V.V.V. Ook sportwethouder Martijn Beek, evenals vertegenwoordigers van de drie sportclubs mengden zich in het gezelschap.

Met een kopje koffie en petitfours met het retro logo van de vereniging bracht gastvrouw Cindy van de Bovenkamp de gasten meteen in opperbeste sfeer. Rob van Manen trapte namens Sportservice Veenendaal af, waarna voorzitter Wilfried Bruijnzeels middels een korte presentatie vertelde over G.V.V.V.

Na de foto op het hoofdveld vertrok de groep naar schietvereniging Prins Hendrik en sloot de avond af bij voetbalvereniging DOVO. De club bedankt de aanwezige raadsleden voor hun tijd en aandacht en kijkt tevreden terug op de avond.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 25 juni 2024
Lees meer

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer