G.V.V.V. ontvangt gemeenteraad tijdens bezoek aan sportpark Panhuis

  • De club

De gemeenteraad van Veenendaal bracht donderdagavond een bezoek aan sportpark Panhuis voor een kijkje in de keuken van de drie gevestigde clubs DOVO, schietvereniging Prins Hendrik en G.V.V.V.

De politiek maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheid om bij de sportverenigingen te kijken. Achttien raads-/fractieleden vanuit tien politieke fracties waren aanwezig bij de aftrap die plaatsvond in de ontvangstruimte van G.V.V.V. Ook sportwethouder Martijn Beek, evenals vertegenwoordigers van de drie sportclubs mengden zich in het gezelschap.

Met een kopje koffie en petitfours met het retro logo van de vereniging bracht gastvrouw Cindy van de Bovenkamp de gasten meteen in opperbeste sfeer. Rob van Manen trapte namens Sportservice Veenendaal af, waarna voorzitter Wilfried Bruijnzeels middels een korte presentatie vertelde over G.V.V.V.

Na de foto op het hoofdveld vertrok de groep naar schietvereniging Prins Hendrik en sloot de avond af bij voetbalvereniging DOVO. De club bedankt de aanwezige raadsleden voor hun tijd en aandacht en kijkt tevreden terug op de avond.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

De club | 29 mei 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

De club | 25 mei 2023
Lees meer

Wegafsluitingen aan oostkant Veenendaal door wielerronde #VV23

De club | 18 mei 2023
Lees meer