Haal jouw tickets voor de topper tegen ACV Assen

  • Het eerste

Precies een week na de heerlijke overwinning in de derby staat zaterdag alweer de volgende kraker op het programma. G.V.V.V. ontvangt op eigen veld medekoploper ACV Assen. Deze topper wil je absoluut niet missen, haal jouw tickets!

Wat een heerlijk gevoel hebben alle blauwen overgehouden aan de 0-2 overwinning op DOVO. Hetzelfde geldt voor onze bezoekers, die thuis knap afrekende met BVV Barendrecht (3-2). Het maakt dat beide ploegen na 26 speelrondes nog steeds gezamenlijk bovenaan staan in de derde divisie. Deze wedstrijd is dus een absolute topper om de koppositie in de competitie.

G.V.V.V. heeft wat recht te zetten na de 2-1 nederlaag eerder dit seizoen bij de Assenaren. 2023 is voor de blauwhemden een perfect jaar, het verloor daarin namelijk nog geen enkele competitiewedstrijd en die lijn wil het graag tegen ACV Assen doortrekken. Gaat het de ploeg van trainer Gery Vink lukken om opnieuw een concurrent uit te schakelen? Haal jouw tickets nu hier.

Wij rekenen op jouw support

Volwassenen betalen een tientje om deze wedstrijd bij te wonen. Jeugd tot 16 jaar en 65-plussers betalen €7 voor deze wedstrijd. Na aankoop ontvang je jouw ticket direct in je mailbox. Printen is niet nodig, wij scannen jouw kaartje eenvoudig vanaf je mobiele apparaat. De sportparkkassa’s openen zaterdag om 13.00 uur. We rekenen op jouw komst en dezelfde heerlijke support als afgelopen weekend.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer