IN BEELD // Hoofdmacht focust zich na derbyzege nu op duel tegen ACV Assen

  • Het eerste

De hoofdmacht focust zich na een heerlijk weekend weer op de volgende speelronde. De zege op buurman DOVO laat alle blauwen al sinds zaterdag stralen, maar vanaf maandag ging het vooral over de ontmoeting met ACV.

Het duel in speelronde 27 is een absolute kraker. De nummer 1 tegen de nummer 2 op sportpark Panhuis. Vanuit Drenthe reist ACV Assen zaterdagmiddag af naar Veenendaal om daar te strijden om de koppositie met de ploeg van trainer Gery Vink. Met een lach en een dolletje, vol goede energie en in een lekkere flow richtte de hoofdmacht maandagavond het vizier op die volgende wedstrijd. Heb jij al tickets? Je koopt ze eenvoudig online.

Foto’s

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Jeugdspeler Ali Auchi debuteert in wedstrijdselectie vlaggenschip

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Supportersvereniging en -groep regelen artiest na return zaterdag

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer