IN BEELD // Hoofdmacht focust zich na derbyzege nu op duel tegen ACV Assen

  • Het eerste

De hoofdmacht focust zich na een heerlijk weekend weer op de volgende speelronde. De zege op buurman DOVO laat alle blauwen al sinds zaterdag stralen, maar vanaf maandag ging het vooral over de ontmoeting met ACV.

Het duel in speelronde 27 is een absolute kraker. De nummer 1 tegen de nummer 2 op sportpark Panhuis. Vanuit Drenthe reist ACV Assen zaterdagmiddag af naar Veenendaal om daar te strijden om de koppositie met de ploeg van trainer Gery Vink. Met een lach en een dolletje, vol goede energie en in een lekkere flow richtte de hoofdmacht maandagavond het vizier op die volgende wedstrijd. Heb jij al tickets? Je koopt ze eenvoudig online.

Foto’s

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer