Jeugdopleiding vindt geschikte trainers, maar heeft nog vacatures

  • Opleiding

De vereniging is erin geslaagd om meerdere jeugdtrainers aan te stellen voor volgend seizoen. Trainers uit eigen club, maar ook van buitenaf hebben een contract voor het nieuwe jaar getekend.

Een goede jeugdopleiding is belangrijk voor de vereniging en daarom wordt er elk seizoen veel aandacht gestoken in het vinden van juiste trainers. Dat lukt bij veel teams, maar vooral in de bovenbouw is dit voor de jeugdsectie een grote uitdaging. Toch zijn wij blij voor andere selectie-elftallen goede trainers te presenteren.

Voor de O13-1 heeft G.V.V.V. Jordy van Haasteren weten te strikken. De trainer komt over van Kesteren, waar hij nu actief is, en gaat volgend seizoen het team in de middenbouw voor zijn rekening nemen. Hij neemt daar het stokje over van Tom Ariesen. Die gaat op zijn beurt de O14-1 trainen. Erik Warnar neemt de eindverantwoording voor de O16-1 op zich en schuift weer door van de O14.

Nieuwe trainer

Voor de O15 heeft G.V.V.V. Mohamed Issaoui vastgelegd. Na een voetbalcarrière in de jeugdopleiding en diverse ervaringsjaren als speler in eerste elftallen, gaat hij zich nu bezighouden als trainer van de JO15-1.

Voor de O12-1, O17-1 en O19-1 is G.V.V.V. er nog niet in geslaagd om trainers aan te stellen. De jeugdsectie hoopt dit spoedig te regelen, maar heeft hiervoor wel geschikte kandidaten nodig. Interesse? Meld je dan bij onze voetbalafdeling.

Ander nieuws

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

Nieuwe kledingsponsoren G.V.V.V.

Opleiding | 18 mei 2024
Lees meer