Jeugdspelers en supporters sieren laatste training voor derby

  • Het eerste

Met verschillende sfeeracties werd het eerste elftal donderdagavond succes gewenst in aanloop naar de derby van zaterdag. Erehagen, dans en vuurwerk sierden de laatste training voor de ontmoeting met DOVO.

Een voetbalveld vol met ruim honderd kinderen en daaromheen minstens zoveel ouders en supporters stonden donderdagavond de spelers en stafleden op te wachten. Met luid applaus, lichtgevende sticks, muziek en juichen werden zij als helden welkom geheten toen zij de kleedkamer verlieten. Na een ereronde en een dans werd het veld vervolgens volledig gelaten aan de hoofdmacht die onder grote belangstelling de training afwerkte.

Toen trainer Gery Vink had gezien hoe zijn ploeg zeer energiek en fanatiek had toegewerkt naar zaterdag, deelde hij tevreden complimenten uit aan zijn groep waarna de veldverlichting kort daarna doofde. In en op de zittribune kleurde het vervolgens in no-time blauw van de fakkels en zongen vele supporters luidkeels de selectie toe. Gepaard met prachtig siervuurwerk stond iedereen als een blauwe familie schouder aan schouder te genieten, waarna het vlaggenschip onder opnieuw luid applaus en gezang het veld verliet.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer

Dylan Chiazor rondt revalidatie af met officieel debuut in hoofdmacht

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer

STAND: G.V.V.V. zet stijging op ranglijst door na derde cleansheet

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer