Jeugdspelers en supporters sieren laatste training voor derby

  • Het eerste

Met verschillende sfeeracties werd het eerste elftal donderdagavond succes gewenst in aanloop naar de derby van zaterdag. Erehagen, dans en vuurwerk sierden de laatste training voor de ontmoeting met DOVO.

Een voetbalveld vol met ruim honderd kinderen en daaromheen minstens zoveel ouders en supporters stonden donderdagavond de spelers en stafleden op te wachten. Met luid applaus, lichtgevende sticks, muziek en juichen werden zij als helden welkom geheten toen zij de kleedkamer verlieten. Na een ereronde en een dans werd het veld vervolgens volledig gelaten aan de hoofdmacht die onder grote belangstelling de training afwerkte.

Toen trainer Gery Vink had gezien hoe zijn ploeg zeer energiek en fanatiek had toegewerkt naar zaterdag, deelde hij tevreden complimenten uit aan zijn groep waarna de veldverlichting kort daarna doofde. In en op de zittribune kleurde het vervolgens in no-time blauw van de fakkels en zongen vele supporters luidkeels de selectie toe. Gepaard met prachtig siervuurwerk stond iedereen als een blauwe familie schouder aan schouder te genieten, waarna het vlaggenschip onder opnieuw luid applaus en gezang het veld verliet.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer