JO17-2 deelt na weken zonder duel punten met VVZ’49

  • Wedstrijdverslagen

Na vier weken geen wedstrijden te hebben gespeeld, dit om verschillende redenen, was het zaterdag weer zover voor G.V.V.V. JO17-2, ze moesten aan de bak.

Bij de hervatting van de competitie was V.V.Z. ‘49 JO17-1 de tegenstander. We trapten om 11:50 uur af, vijf minuten later dan gepland. De Soester thuisploeg had slechts 7 minuten nodig om op voorsprong te komen. Dit was de enige aanval goede aanval van de beide kemphanen, want daarna was het spel over en weer erg slordig.

Slordig spel

Veel ballen werden zonder concentratie werden gespeeld, wat resulteerde in veel balverlies en daarbij kwam ook nog een stormachtige wind die extra invloed had op het al slordige spel. Het bleef dan ook bij een 1-0 achterstand in de rust, waarbij duidelijk werd dat ook de lange inactiviteit zijn sporen had nagelaten.

In het tweede bedrijf bleef het veel van hetzelfde. Wel was de JO17-2 wat meer in de aanval maar kansen op de gelijkmaker waren er niet echt. Tot er door de staf werd besloten om in het laatste kwartier om te schakelen van 4-3-3 naar 3-4-3. Dit had effect, waardoor de blauwe Veense bezoekers nu wel gevaarlijker konden worden, en viel in de 38ste minuut alsnog de gelijkmaker. Via een mooi afstandsschot van de captain verdween het speeltuig in de kruising (1-1). Ondanks nog enkele kleine mogelijkheden zat er niet meer in voor de jongemannen van de JO17-2 en werden de wedstrijdpunten dus gebroederlijk gedeeld.

Tekst: Farid Enwiya

Ander nieuws

JO13-1 weer met beide benen op de grond gezet na verlies in topper

Wedstrijdverslagen | 26 november 2023
Lees meer

JO13-1 speelt uitstekend duel en houdt FC Utrecht JO12 op gelijkspel

Wedstrijdverslagen | 23 november 2023
Lees meer

Zakelijk JO13-1 wint dankzij uitstekende verdediging met 3-1 van Roda’46

Wedstrijdverslagen | 18 november 2023
Lees meer