Oefenduel tegen Eemdijk geannuleerd, Sparta Nijkerk nu tegenstander

  • Het eerste

De oefenwedstrijd tegen Eemdijk gaat donderdag niet door. De ploeg uit Bunschoten-Spakenburg heeft zaterdag competitieverplichtingen gekregen. Daarvoor in de plaats oefent G.V.V.V. nu op eigen veld tegen competitiegenoot Sparta Nijkerk. 

De vierdedivisionist informeerde maandag de technische staf, waarna snel werd gezocht naar een nieuwe oefentegenstander. In Sparta Nijkerk vond de club snel een waardige vervanger. Er wordt donderdag op eigen veld gespeeld tegen de ploeg van Eric Speelziek. De aanvangstijd van 20.00 uur blijft ongewijzigd.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer