Oefenduel tegen Eemdijk geannuleerd, Sparta Nijkerk nu tegenstander

  • Het eerste

De oefenwedstrijd tegen Eemdijk gaat donderdag niet door. De ploeg uit Bunschoten-Spakenburg heeft zaterdag competitieverplichtingen gekregen. Daarvoor in de plaats oefent G.V.V.V. nu op eigen veld tegen competitiegenoot Sparta Nijkerk. 

De vierdedivisionist informeerde maandag de technische staf, waarna snel werd gezocht naar een nieuwe oefentegenstander. In Sparta Nijkerk vond de club snel een waardige vervanger. Er wordt donderdag op eigen veld gespeeld tegen de ploeg van Eric Speelziek. De aanvangstijd van 20.00 uur blijft ongewijzigd.

Ander nieuws

STAND: G.V.V.V. blijft koploper en kan zich opmaken voor topper

Het eerste | 26 mrt 2023
Lees meer

Damian Stiemer kiest voor nieuwe uitdaging bij CSV Apeldoorn

Het eerste | 26 mrt 2023
Lees meer

RECAP // Veenendaal was, is en blijft blauw!

Het eerste | 26 mrt 2023
Lees meer