RECAP // Veenendaal was, is en blijft blauw!

  • In de media

Net als in oktober heeft G.V.V.V. ook de tweede derby van het seizoen gewonnen. De rooien bleven met lege handen na de 0-2 zege van de ploeg van trainer Gery Vink. Vergara Berrio en Burgering zorgden beiden met een treffer voor de heerlijke overwinning. Bekijk de samenvatting.

Ondanks de beste kansen in de eerste helft, zochten DOVO en G.V.V.V. de kleedkamer met een 0-0 gelijke stand op. In de tweede helft maakte de blauwhemden nadrukkelijk het verschil. Invaller Quincy Veenhof verrichte uitstekend werk en de buren mochten blij zijn dat grote kansen voor G.V.V.V. om zeep werden geholpen anders was de score nog veel hoger uitgevallen.

Door een benutte pingel en een heerlijk schot in de korte hoek kreeg de hoofdmacht uiteindelijk alsnog wat het zoveel recht op had: de overwinning. Daardoor heeft G.V.V.V. dit seizoen beide ontmoetingen met DOVO gewonnen. Veenendaal was, is en blijft blauw! Bekijk de samenvatting van deze wedstrijd, gemaakt door Jos Beentjes.

Samenvatting

Ander nieuws

Gery Vink geniet van nacompetitie en ploeg: ‘Dat moet je ook uitstralen’

In de media | 04 jun 2023
Lees meer

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer