Succesvolle laatste opleidingsavond trainerscursus JVTC

  • Opleiding

Ruim twintig jeugdtrainers van G.V.V.V. hebben donderdagavond de laatste opleidingsavond gevolgd voor de cursus Jeugdvoetbal Trainer/Coach (JVTC). De cursisten volgden de opleiding op de club.

Als Regionale Jeugdopleiding heeft G.V.V.V. de ambitie om alle spelers in de jeugd zo goed mogelijk te begeleiden naar een prettige voetbalcarrière, zowel in de selectie- als niet-selectieteams. Daarom investeert het continu in opleidingen voor eigen trainers, waarmee het de kwaliteit van de trainingen wil blijven waarborgen.

Voormalig HJO Jacko Stuivenberg gaf de uitgebreide trainerscursus aan een enthousiaste groep trainers van G.V.V.V. Jong en oud hadden vol belangstelling praktijk en theorie met elkaar gecombineerd en gebruikten de laatste cursusavond om vooral op papier de opgedane informatie te verwerken en dit later aan de groep te presenteren.

Word jij de volgende gediplomeerde trainer?

In de maand april worden de cursisten tijdens een feestelijk moment gehuldigd. De clubleiding kan ook nu weer spreken van een succesvolle reeks. Wil jij de volgende reeks cursussen ook volgen en in jezelf investeren als jeugdtrainer? Maak je ambitie dan kenbaar bij afdeling Voetbaltechnische Zaken.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer