Tweede derby in aantocht: haal jouw ticket voor het uitvak!

  • Het eerste

De tweede derby van het seizoen komt er bijna aan! Op zaterdag 25 maart speelt de hoofdmacht de uitwedstrijd tegen de rode buren. Leden en donateurs halen een ticket voor het uitvak in de voorverkoop.

Na de succesvolle eerste derby in oktober kijken wij alweer reikhalzend uit naar de volgende. Dit keer is gastheer DOVO organisator en kunnen wij dus veel minder blauwen verwelkomen dan in de thuiswedstrijd. Een logisch gevolg, want een uitvak is natuurlijk minder groot dan een heel complex.

In de afspraken tussen DOVO en G.V.V.V. is overeengekomen dat er ook nu in het uitvak plaats is voor vijfhonderd blauwe supporters. Die kaarten gaan wij op twee momenten verkopen aan alle leden en donateurs van G.V.V.V. Het is dus niet mogelijk om een kaart voor het uitvak te halen, als je geen lid of donateur van onze club bent. We snappen dat dat vervelend kan zijn, maar gezien de capaciteit hebben we bewuste keuzes moeten maken.

Twee voorverkoopmomenten

Op dinsdag 14 maart en donderdag 16 maart haal jij in de kantine jouw ticket voor de derby tegen DOVO. Van 19.30 uur tot 21.00 uur worden alle leden en donateurs van G.V.V.V. in de gelegenheid gesteld om een ticket te scoren. Je krijgt alleen een ticket op vertoon van jouw geldige ledenpas en een geldig identiteitsbewijs. Er kan maar één ticket per lid/donateur gekocht worden. Wij registeren de verkoop om dit te handhaven. Op is echt op!

Een ticket kost €10 en kan contant en met pin worden betaald. Wel heel graag in het uitvak, maar nog geen lid of donateur? Kunnen we regelen. Schrijf je online eenvoudig in als lid of donateur en profiteer van de mogelijkheden. Vragen over de kaartverkoop? Laat het ons weten via derby@gvvv.nl.

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer