Vlaggenschip werkt toe naar thuisontmoeting met ASWH

  • Het eerste

Deze week staat voor het eerste elftal in het teken van de thuiswedstrijd tegen ASWH. De blauwhemden ontmoeten de nummer zeventien van de competitie in speelronde 25 op eigen veld. 

Ja, zaterdag is het weer lekker een wedstrijd op het eigen sportpark Panhuis. In de vijfentwintigste speelronde van de derde divisie komt ASWH op bezoek. De ploeg, die net als G.V.V.V. vorig seizoen degradeerde uit de Jack’s League, heeft het ook dit seizoen lastig. De club uit Hendrik Ido Ambacht bivakkeert op de zeventiende positie en moet oppassen dat het niet opnieuw degradeert.

In Veenendaal zijn de zorgen heel anders. Daar doet de hoofdmacht er alles aan om kampioen te worden in de derde divisie. Het ligt daarvoor op schema, maar kan zich eigenlijk geen misstappen permitteren in de laatste tien speelrondes van de competitie. Daarom moet ook ASWH aan de zegekar worden gebonden om in ieder geval koploper te blijven in de derde divisie.

Drie trainingsmomenten

Om dat zo goed mogelijk proberen te bewerkstelligen traint de hoofdmacht deze week drie keer op eigen veld. Maandag-, dinsdag- en donderdagavond werkt Gery Vink met zijn selectie trainingen af op eigen veld om 19.45 uur. Zaterdag treedt het eerste elftal om 14.30 uur aan, zoals gezegd op eigen Panhuis.

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer