Vind de paaseieren en raak de paashaas: J.O.C. organiseert weer brunch

  • De club

De Jeugd Ontspannings Commissie organiseert ook dit seizoen weer diverse activiteiten voor de jeugd van G.V.V.V. Traditioneel rond de Paasdagen is er o.a. een paasbrunch en kan de jeugd paaseieren zoeken.

Paasbrunch, paaseieren zoeken en bunny schieten: de J.O.C. pakt weer uitgebreid uit bij deze activiteit voor alle jongens en meisjes uit de teams Jong Blauw t/m O11. Jij komt toch ook?

Wat gaan we doen?

Vrijdag 7 april zijn alle jongens en meiden uit de teams Jong blauw en O11 van harte welkom bij G.V.V.V om paaseieren te komen zoeken en Bunny schieten! Wij beginnen om 10:00 uur met paaseieren zoeken Je kan hier iets leuks mee winnen. Aansluitend zullen we gaan Bunny schieten en daarna lekker brunchen!

Rond 12:00 uur is het afgelopen en kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Voor deze activiteit vragen wij om een bijdrage van €4,00 per kind

AANMELDEN

Wij vinden het ontzettend leuk als je komt, maar je moet jezelf wel aanmelden! Dit kan tot uiterlijk dinsdag 04-04-2023 door naam, team en eventueel dieet te mailen naar de J.O.C.

Ander nieuws

Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

De club | 15 april 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer