Cees Meijering benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

  • De club

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater De Lampegiet vandaag heeft voormalig bestuurslid van de business club Vallei en Rijn, tevens prominent sponsor, en nog steeds trouw lid van onze club, Cees Meijering een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Gert-Jan Kats. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Meijering onlosmakkelijk verbonden aan G.V.V.V.

Cees (76) is binnen onze club waarschijnlijk het meest bekend als oprichter/eigenaar van het ABI bandencentrum (later opgegaan in de Profile organisatie).
Vanaf het begin als ondernemer raakte Meijering betrokken bij de sponsoring van G.V.V.V. en heeft daarna als mede kartrekker en bestuurslid ervoor gezorgd dat de businessclub gedurende de loop der jaren een grote groei doormaakte. Maar zijn naam zal ook altijd verbonden zijn en blijven aan een initiatief dat nog steeds op de blauwe zijde van het sportpark te bewonderen is en waar altijd nog volop gebruik van wordt gemaakt als ons vlaggenschip een thuiswedstrijd speelt.
Het was namelijk Cees Meijering, die samen met de gebroeders Van Hunnik B.V., zorg droeg voor de realisatie en de sponsering van de overdekte staantribune langs de lange zijde van het hoofdveld. De officiële opening daarvan werd gedaan door de onvergetelijke oefenmeester Louis van Gaal die toen met zijn FC Barcelona een oefenduel kwam spelen op het Panhuis.
Maar niet alleen G.V.V.V. profiteerde van de bestuurlijke en organisatorische talenten van Cees Meijering zoals u hieronder kunt lezen, en mede ook door die verdiensten heeft het de Koning behaagd om hem te onderscheiden.

Maatschappelijk actief op vele terreinen

Cees Meijering vervulde tientallen jaren diverse bestuursfuncties voor uiteenlopende organisaties in en rond Veenendaal. Zo was hij onder meer voorzitter van de Cliëntenraad van verzorgingscentrum ’t Boveneind, bestuurslid van visvereniging de Rietvoorn, bestuurslid van de Collectieve Bedrijven Beveiliging Veenendaal, mede-oprichter en voorzitter van Stichting Vrienden van Buitenzorg, voorzitter van het bestuur van de Vereniging van Eigenaren Colorant en ruim 23 jaar kerkenraadslid van de Sionskerk in Veenendaal.

Al met al is het dus overduidelijk dat Cees Meijering dit lintje dan ook meer dan verdiend in ontvangst mocht nemen.
En vanaf deze plaats willen wij dan ook namens geheel G.V.V.V. en de businessclub Vallei en Rijn Cees van harte proficiat wensen met deze benoeming.

Fotografie: Gemeente Veenendaal

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer