DeKo Sign steekt O23 volledig in het nieuw: ‘Enthousiast over dit team’

  • Opleiding

Opleidingselftal O23 prijst zich gelukkig met zeer uitgebreide sponsoring van DeKo Sign. Het bedrijf in werkkleding, reclame, print en drukwerk heeft het team volledig in het nieuw gestoken. ‘Wij waarderen zo’n trouwe sponsor.’

Eigenaren Marco Dekker en Ferdinand Kool van DeKo Sign zijn al jarenlang verbonden als sponsor aan G.V.V.V. en raakten enthousiast van de motivatie en instelling van de O23, waardoor zij graag wat voor dit team wilden doen. Sponsoring in de vorm van uittenues, tassen, trainingspakken, inloopshirts en een polo voor op wedstrijddagen volgde.

‘Hier zijn wij als groep heel blij mee’

Hoofdtrainer Anass Lakhal en leider Hans Roseboom bezochten hun locatie in Veenendaal, waar zij een enthousiaste sponsor troffen. “Op de mooie locatie in Veenendaal was Marco Dekker heel enthousiast om ons te sponsoren en te voorzien van alle spullen. Iets waar wij als groep heel blij mee mogen zijn, aangezien het niet niks is. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij het enorm waarderen dat een bedrijf met een echt G.V.V.V.-hart zo voor ons klaarstaat om dit team er gelikt bij te laten lopen. Dit alles is in gang gezet door een tip van oud-leider Jan van den Berg.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Opleiding | 21 april 2024
Lees meer

Dean Westland is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen Noordwijk

Opleiding | 18 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer