G.V.V.V. plant vriendschappelijk duel tegen vierdedivisionist Huizen in

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt op dinsdag 25 april een oefenwedstrijd tegen sportvereniging Huizen. De ploeg van trainer Gery Vink kruist op het veld van de ploeg uit de gelijknamige plaats de degens om 20.00 uur.

De technische staf slaagde erin om in de vierdedivisionist een waardige tegenstander te vinden voor een vriendschappelijk treffen in de laatste week van april. Aangezien het competitieprogramma geen speelronde kent in het weekend van 29 april, zocht G.V.V.V. naar een oefenpartner die het in sportvereniging Huizen heeft gevonden. De wedstrijd op sportpark ‘De Wolfskamer’ begint om 20.00 uur.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // G.V.V.V. ontvangt recordkampioen gelijke spelen vv Noordwijk

Het eerste | 17 april 2024
Lees meer

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer