G.V.V.V. plant vriendschappelijk duel tegen vierdedivisionist Huizen in

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt op dinsdag 25 april een oefenwedstrijd tegen sportvereniging Huizen. De ploeg van trainer Gery Vink kruist op het veld van de ploeg uit de gelijknamige plaats de degens om 20.00 uur.

De technische staf slaagde erin om in de vierdedivisionist een waardige tegenstander te vinden voor een vriendschappelijk treffen in de laatste week van april. Aangezien het competitieprogramma geen speelronde kent in het weekend van 29 april, zocht G.V.V.V. naar een oefenpartner die het in sportvereniging Huizen heeft gevonden. De wedstrijd op sportpark ‘De Wolfskamer’ begint om 20.00 uur.

Ander nieuws

Jeugdspeler Ali Auchi debuteert in wedstrijdselectie vlaggenschip

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Supportersvereniging en -groep regelen artiest na return zaterdag

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer