G.V.V.V. plant vriendschappelijk duel tegen vierdedivisionist Huizen in

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt op dinsdag 25 april een oefenwedstrijd tegen sportvereniging Huizen. De ploeg van trainer Gery Vink kruist op het veld van de ploeg uit de gelijknamige plaats de degens om 20.00 uur.

De technische staf slaagde erin om in de vierdedivisionist een waardige tegenstander te vinden voor een vriendschappelijk treffen in de laatste week van april. Aangezien het competitieprogramma geen speelronde kent in het weekend van 29 april, zocht G.V.V.V. naar een oefenpartner die het in sportvereniging Huizen heeft gevonden. De wedstrijd op sportpark ‘De Wolfskamer’ begint om 20.00 uur.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer