G.V.V.V. vindt in Henk Stuivenberg nieuwe trainer voor JO17-1

  • Opleiding

Henk Stuivenberg wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van de JO17-1. De 53-jarige Veenendaler gaat dat vanaf de zomer combineren met zijn rol voetbaltechnische zaken in de bovenbouw.

Door het kenbaar gemaakte vertrek van Ingmar Achterveld ontstond er voor het nieuwe seizoen een vacature voor de hoofdtrainer van de JO17-1. De jeugdafdeling is dan ook blij dat het intern een geschikte kandidaat heeft gevonden die het team in de hoofdklasse van seizoen 2023/2024 wil gaan trainen.

Ontwikkelen en opleiden

Met zijn ervaring in de trainerswereld is Henk Stuivenberg een geschikte opvolger van Achterveld en heeft de club er vertrouwen in dat hij met dit selectieteam verder kan bouwen aan de ontwikkeling en opleiding van de jeugdtalenten bij G.V.V.V. Stuivenberg gaat het trainen van de JO17-1 combineren met zijn functie als voetbaltechnische zaken bovenbouw in de jeugdsectie.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

MO17-1 helpt het Nederlands vrouwenelftal naar fenomenale overwinning

Opleiding | 06 december 2023
Lees meer

Ambitie als scheidsrechter? Dit is het moment om er wat mee te doen

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer

MO13-1 grijpt overtuigend kampioenschap en promoveert naar hoofdklasse

Opleiding | 03 december 2023
Lees meer