Hoofdmacht werkt toe naar herstel tegen Volendam

  • Het eerste

De hoofdmacht bereidt zich deze week voor op herstel in de thuiswedstrijd tegen RKAV Volendam. Na het gelijke spel in Harkema wil de ploeg van trainer Gery Vink de rug nu rechten op eigen veld. 

Een gelijkspel op de natuurgrasmat in Harkema gaf geen voldoening in het blauwe kamp. Gelukkig werd de achterstand op koploper ACV Assen niet vergroot, omdat ook zij gelijkspeelden. Nu gaat het vizier op RKAV Volendam. De nummer veertien van de competitie reist zaterdag af naar Veenendaal. G.V.V.V. wil de rug rechten na twee keer puntverlies op rij.

Twee trainingsmomenten

Gery Vink werkt door het lange Paasweekend deze week twee trainingen af op eigen veld. Zowel dinsdag- als donderdagavond start de hoofdmacht om 19.45 uur op eigen veld. Zaterdag wordt om 14.30 uur afgetrapt in de thuiswedstrijd tegen RKAV Volendam. Jij komt toch ook?

Ander nieuws

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

G.V.V.V. met één been in volgende ronde na winst bij Groene Ster

Het eerste | 31 mei 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer