JO10 kijkt tevreden terug op druk Paasweekend vol krachtmetingen

  • Opleiding

De JO10-1 kijkt terug op een goed Paasweekend. De pupillen speelden afgelopen vrijdag en zaterdag twee toernooien en hebben tijdens die krachtmetingen mooie resultaten gehaald.

Vrijdag hebben wij deelgenomen aan het internationale toernooi bij DOVO HatchTech Tournament. We hebben eerst drie poulewedstrijden gespeeld tegen verschillende tegenstanders om vervolgens in de kruisfinales te strijden om de plekken 1 tot en met 4. Met als resultaat dat we op een verdienstelijke 4e plek zijn geëindigd.

Paastoernooi

Zaterdag hebben we een toernooi gespeeld bij FC Abcoude, het Plus Koot Paastoernooi. We zijn toen samen met de JO8-3 van G.V.V.V. naar Abcoude afgereisd die daar ook een toernooi gespeeld heeft. Met de JO10-1 zaten we ingedeeld met allemaal clubs van hoofdklasse, hoog niveau dus. We moesten vol aan de bak om een goed resultaat te behalen. Na vier spannende wedstrijden zijn we op een mooie 2e plaats geëindigd. De JO8-3 deed het iets wisselvalliger maar uiteindelijke behaalden ze een mooie 3e plek.

Twee dagen voetbal, drie bekers

Uiteindelijk hebben we na twee dagen voetballen, drie mooie trofeeën mee naar huis mogen nemen. Zie foto’s hieronder en een kort filmpje na de laatste overwinning van JO10-1 in Abcoude en een foto van een super trotse keeper Noah.

G.V.V.V. JO10-1 bij DOVO: 4e plaats
G.V.V.V. JO8-3 bij FC Abcoude: 3e plaats
G.V.V.V. JO10-1 bij FC Abcoude: 2e plaats
Gezamenlijke foto van JO10-1 en JO8-3 bij FC Abcoude
Keeper Noah met een superbeker

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer