Maak je ambitie waar: word jeugdtrainer in onze opleiding

  • Opleiding

Loop jij al langer met het idee om jeugdtrainer te worden op een hoog niveau en heb je hiervoor de benodigde papieren? Word jeugdtrainer van een van onze selectieteams en maak jouw ambities volgend seizoen waar. Dit is het moment. 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al jaren actief bent als jeugdtrainer van een selectieteam. Voor seizoen 2023/2024 zoeken wij voor onze jeugdopleiding gecertificeerde trainers voor de selecties O12, O17 en O19. Help jij onze talentvolle spelers in hun ontwikkeling op een hoog niveau?

Een goede jeugdopleiding is belangrijk voor onze spelers en de club en daarom wordt er elk seizoen met veel energie gezocht naar juiste trainers. Word jij enthousiast om in een grote voetbalorganisatie onze leden plezier te laten beleven aan de sport? Maak volgend seizoen onvergetelijk en word trainer bij G.V.V.V.

Wij zoeken jou, meld je nu!

Actief zijn in onze opleiding betekent hulp bij alle vragen die je hebt en gebruik maken van alle faciliteiten. Met goede begeleiding en hoge betrokkenheid van onze voetbalorganisatie willen wij er samen met jou en onze spelers het maximale uithalen.

Ben jij de geschikte trainer die wij zoeken? Neem dan direct contact met ons op en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort. Maak je interesse kenbaar bij Hoofd Jeugdopleiding Carlo Dengerink, via mail of telefoon.

Ander nieuws

J.O.C. organiseert paasbrunch voor alle jongens en meisjes van Jong Blauw t/m O11

Opleiding | 21 maart 2024
Lees meer

Bram Scheer is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd G.V.V.V. tegen ACV

Opleiding | 20 maart 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO8-2 flikt het opnieuw en wordt ook in fase 3 kampioen

Opleiding | 20 maart 2024
Lees meer