MATCHDAY STORIES // Hoofdmacht hengelt makkelijke zege binnen

  • In de media

Het was weer een lekker middagje op sportpark Panhuis. Na twee weken op rij zonder zege, was de overwinning op RKAV Volendam des te lekkerder. Wij blijven aandringen en kijken uit naar de laatste vijf speelrondes.

Geniet na van de wedstrijd dankzij de voor jou gemaakte compilatie ‘Matchday Stories‘. In zes minuten beleef jij de hele middag opnieuw. Zie de doelpunten van Byron Burgering en Quincy Veenhof, de rentree van Taoufik Adnane, maar ook alles rondom de wedstrijd.

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer