MATCHDAY STORIES // Hoofdmacht hengelt makkelijke zege binnen

  • In de media

Het was weer een lekker middagje op sportpark Panhuis. Na twee weken op rij zonder zege, was de overwinning op RKAV Volendam des te lekkerder. Wij blijven aandringen en kijken uit naar de laatste vijf speelrondes.

Geniet na van de wedstrijd dankzij de voor jou gemaakte compilatie ‘Matchday Stories‘. In zes minuten beleef jij de hele middag opnieuw. Zie de doelpunten van Byron Burgering en Quincy Veenhof, de rentree van Taoufik Adnane, maar ook alles rondom de wedstrijd.

Ander nieuws

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Genrich Sillé op het nippertje geen matchwinner: ‘Heel blij, ook voor Byron’

In de media | 14 mei 2023
Lees meer