MATCHDAY STORIES // Hoofdmacht hengelt makkelijke zege binnen

  • In de media

Het was weer een lekker middagje op sportpark Panhuis. Na twee weken op rij zonder zege, was de overwinning op RKAV Volendam des te lekkerder. Wij blijven aandringen en kijken uit naar de laatste vijf speelrondes.

Geniet na van de wedstrijd dankzij de voor jou gemaakte compilatie ‘Matchday Stories‘. In zes minuten beleef jij de hele middag opnieuw. Zie de doelpunten van Byron Burgering en Quincy Veenhof, de rentree van Taoufik Adnane, maar ook alles rondom de wedstrijd.

Ander nieuws

Vink ziet veel goede dingen, ondanks verlies: ‘Ben ik heel positief over’

In de media | 03 maart 2024
Lees meer

Vier tegendoelpunten frustreren Potjes: ‘Verder weinig fout gedaan’

In de media | 03 maart 2024
Lees meer

Spies looft ploeg, maar baalt van verloop: ‘Al paar weken het probleem’

In de media | 04 februari 2024
Lees meer