Oefenduel tegen Huizen geannuleerd, selectie werkt nu training af

  • Het eerste

De oefenwedstrijd tegen sportvereniging Huizen gaat dinsdagavond niet door. De vierdedivisionist meldde zich zondag af bij de technische staf, waarna het niet mogelijk bleek om een vervangende tegenstander te vinden. 

Het eerste elftal zocht na de afmelding op zondag nog druk naar een vervangende tegenstander in de vrije competitieweek, maar slaagde daar niet in. Daarom werkt de hoofdmacht nu een training af op eigen veld.

Rustig weekprogramma

De rest van de week is de ploeg van trainer Gery Vink vervolgens vrij. Volgende week maandag hervat het vlaggenschip vervolgens de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Urk, gepland op zaterdag 6 mei om 14.30 uur.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer