Oefenduel tegen Huizen geannuleerd, selectie werkt nu training af

  • Het eerste

De oefenwedstrijd tegen sportvereniging Huizen gaat dinsdagavond niet door. De vierdedivisionist meldde zich zondag af bij de technische staf, waarna het niet mogelijk bleek om een vervangende tegenstander te vinden. 

Het eerste elftal zocht na de afmelding op zondag nog druk naar een vervangende tegenstander in de vrije competitieweek, maar slaagde daar niet in. Daarom werkt de hoofdmacht nu een training af op eigen veld.

Rustig weekprogramma

De rest van de week is de ploeg van trainer Gery Vink vervolgens vrij. Volgende week maandag hervat het vlaggenschip vervolgens de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Urk, gepland op zaterdag 6 mei om 14.30 uur.

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer