Oefenduel tegen Huizen geannuleerd, selectie werkt nu training af

  • Het eerste

De oefenwedstrijd tegen sportvereniging Huizen gaat dinsdagavond niet door. De vierdedivisionist meldde zich zondag af bij de technische staf, waarna het niet mogelijk bleek om een vervangende tegenstander te vinden. 

Het eerste elftal zocht na de afmelding op zondag nog druk naar een vervangende tegenstander in de vrije competitieweek, maar slaagde daar niet in. Daarom werkt de hoofdmacht nu een training af op eigen veld.

Rustig weekprogramma

De rest van de week is de ploeg van trainer Gery Vink vervolgens vrij. Volgende week maandag hervat het vlaggenschip vervolgens de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Urk, gepland op zaterdag 6 mei om 14.30 uur.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer