RECAP // G.V.V.V. doet wat het moet doen en pakt driepunter bij Staphorst

  • In de media

G.V.V.V. heeft uitstekend revanche genomen op Staphorst na de thuisnederlaag eerder dit seizoen. Op bezoek bij de ploeg in de gelijknamige plaats maakte Quincy Veenhof al vroeg in de wedstrijd de winnende treffer. Bekijk de samenvatting.

Amper drie minuten onderweg of het meegereisde publiek uit Veenendaal kon de armen al in de lucht steken. Een prachtige crosspass van Barry Maguire op Genrich Sillé, gevolgd door de voorzet op Quincy Veenhof zorgde al snel voor de 0-1 voorsprong. Een lading aan kansen volgde, maar de tussenstand bleef ongewijzigd. Bekijk hieronder de samenvatting van de ontmoeting met Staphorst.

Samenvatting

Ander nieuws

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer

Gesteld doel binnen handbereik voor Maguire en ploeg: ‘Gaat om manier waarop’

In de media | 24 maart 2024
Lees meer