RECAP // G.V.V.V. doet wat het moet doen en pakt driepunter bij Staphorst

  • In de media

G.V.V.V. heeft uitstekend revanche genomen op Staphorst na de thuisnederlaag eerder dit seizoen. Op bezoek bij de ploeg in de gelijknamige plaats maakte Quincy Veenhof al vroeg in de wedstrijd de winnende treffer. Bekijk de samenvatting.

Amper drie minuten onderweg of het meegereisde publiek uit Veenendaal kon de armen al in de lucht steken. Een prachtige crosspass van Barry Maguire op Genrich Sillé, gevolgd door de voorzet op Quincy Veenhof zorgde al snel voor de 0-1 voorsprong. Een lading aan kansen volgde, maar de tussenstand bleef ongewijzigd. Bekijk hieronder de samenvatting van de ontmoeting met Staphorst.

Samenvatting

Ander nieuws

Gery Vink geniet van nacompetitie en ploeg: ‘Dat moet je ook uitstralen’

In de media | 04 jun 2023
Lees meer

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer