RECAP // G.V.V.V. doet wat het moet doen en pakt driepunter bij Staphorst

  • In de media

G.V.V.V. heeft uitstekend revanche genomen op Staphorst na de thuisnederlaag eerder dit seizoen. Op bezoek bij de ploeg in de gelijknamige plaats maakte Quincy Veenhof al vroeg in de wedstrijd de winnende treffer. Bekijk de samenvatting.

Amper drie minuten onderweg of het meegereisde publiek uit Veenendaal kon de armen al in de lucht steken. Een prachtige crosspass van Barry Maguire op Genrich Sillé, gevolgd door de voorzet op Quincy Veenhof zorgde al snel voor de 0-1 voorsprong. Een lading aan kansen volgde, maar de tussenstand bleef ongewijzigd. Bekijk hieronder de samenvatting van de ontmoeting met Staphorst.

Samenvatting

Ander nieuws

Burgering pareert vraag over goals: ‘Qua cijfers zo slecht nog niet’

In de media | 29 november 2023
Lees meer

Betere rentree voor Latif na maanden blessureleed niet denkbaar: ‘Heerlijk gevoel’

In de media | 26 november 2023
Lees meer

Vink maakt ploeg compliment over slotfase: ‘Hebben wij heel goed gedaan’

In de media | 26 november 2023
Lees meer