RECAP // G.V.V.V. komt niet tot scoren in Hoge Noorden

  • In de media

G.V.V.V. is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om tot scoren te komen in Friesland. Doordat ook Harkemase Boys het vizier niet scherp had staan en niet altijd was opgewassen tegen de blauwe defensie, bleef de score ongewijzigd: 0-0. Bekijk de samenvatting. 

Na een goede en bovenliggende eerste helft, was G.V.V.V. het na rust kwijt en kon het wat lastiger grip krijgen op de tegenstander. Toch kreeg de ploeg van trainer Gery Vink nog wat kansen, maar ontbrak het vernuft wat zorgde voor een driepunter in speelronde 28. Kijk alle hoogtepunten terug met dank aan de gastheren.

Samenvatting

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer