RECAP // G.V.V.V. komt niet tot scoren in Hoge Noorden

  • In de media

G.V.V.V. is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om tot scoren te komen in Friesland. Doordat ook Harkemase Boys het vizier niet scherp had staan en niet altijd was opgewassen tegen de blauwe defensie, bleef de score ongewijzigd: 0-0. Bekijk de samenvatting. 

Na een goede en bovenliggende eerste helft, was G.V.V.V. het na rust kwijt en kon het wat lastiger grip krijgen op de tegenstander. Toch kreeg de ploeg van trainer Gery Vink nog wat kansen, maar ontbrak het vernuft wat zorgde voor een driepunter in speelronde 28. Kijk alle hoogtepunten terug met dank aan de gastheren.

Samenvatting

Ander nieuws

Gery Vink geniet van nacompetitie en ploeg: ‘Dat moet je ook uitstralen’

In de media | 04 jun 2023
Lees meer

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer