RECAP // Ook G.V.V.V. kan ongeslagen reeks ACV niet stoppen

  • In de media

G.V.V.V. is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de ongeslagen reeks van ACV Assen te beëindigen. Net als in de heenwedstrijd verloren de blauwhemden met minimaal verschil: 1-2. Bekijk de samenvatting van deze wedstrijd. 

De twee kampioenskandidaten in de derde divisie waren zaterdagmiddag aan elkaar gewaagd. ACV Assen had een paar minuten nodig om op riante voorsprong te komen. De aansluitingstreffer van Tariq Dilrosun zes minuten voor tijd gaf het blauwe kamp nog hoop, maar de gelijkmaker bleef uit. Bekijk hieronder de hoogtepunten dankzij ACV TV.

Samenvatting

Ander nieuws

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Genrich Sillé op het nippertje geen matchwinner: ‘Heel blij, ook voor Byron’

In de media | 14 mei 2023
Lees meer