RECAP // Ook G.V.V.V. kan ongeslagen reeks ACV niet stoppen

  • In de media

G.V.V.V. is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de ongeslagen reeks van ACV Assen te beëindigen. Net als in de heenwedstrijd verloren de blauwhemden met minimaal verschil: 1-2. Bekijk de samenvatting van deze wedstrijd. 

De twee kampioenskandidaten in de derde divisie waren zaterdagmiddag aan elkaar gewaagd. ACV Assen had een paar minuten nodig om op riante voorsprong te komen. De aansluitingstreffer van Tariq Dilrosun zes minuten voor tijd gaf het blauwe kamp nog hoop, maar de gelijkmaker bleef uit. Bekijk hieronder de hoogtepunten dankzij ACV TV.

Samenvatting

Ander nieuws

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

In de media | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

In de media | 03 december 2023
Lees meer

Burgering pareert vraag over goals: ‘Qua cijfers zo slecht nog niet’

In de media | 29 november 2023
Lees meer