RECAP // Ook G.V.V.V. kan ongeslagen reeks ACV niet stoppen

  • In de media

G.V.V.V. is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de ongeslagen reeks van ACV Assen te beëindigen. Net als in de heenwedstrijd verloren de blauwhemden met minimaal verschil: 1-2. Bekijk de samenvatting van deze wedstrijd. 

De twee kampioenskandidaten in de derde divisie waren zaterdagmiddag aan elkaar gewaagd. ACV Assen had een paar minuten nodig om op riante voorsprong te komen. De aansluitingstreffer van Tariq Dilrosun zes minuten voor tijd gaf het blauwe kamp nog hoop, maar de gelijkmaker bleef uit. Bekijk hieronder de hoogtepunten dankzij ACV TV.

Samenvatting

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer