Scoor jouw tickets voor de ontmoeting met RKAV Volendam

  • Het eerste

De hoofdmacht speelt zaterdag weer op het eigen sportpark Panhuis. In speelronde 29 ontvangt het RKAV Volendam, dat strijdt tegen nacompetitie. Haal jouw tickets voor deze wedstrijd nu online.

Sinds de vorige thuiswedstrijd zit G.V.V.V. in de achtervolging. De blauwhemden verloren de ontmoeting met directe concurrent ACV Assen en zagen de ploeg uit Drenthe daardoor drie punten uitlopen. Toen afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys gelijk eindigde, bleek ook ACV punten verspeelt te hebben waardoor het gat nog altijd drie punten is.

Op naar revanche

Om zelf in ieder geval geen misstap te maken, moet er zaterdag op eigen veld gewonnen worden van RKAV Volendam. De ploeg uit het vissersdorp strijd momenteel tegen nacompetitie en zal voor hetzelfde resultaat gaan als de heenwedstrijd. G.V.V.V. verloor daar namelijk met 1-0 en vecht zaterdag dus voor ereherstel en de focus op het kampioenschap.

Printen is niet nodig

Een wedstrijd met twee totaal verschillende belangen dus. Interessantere besteding voor je zaterdagmiddag is lastig te bedenken en daarom verwelkomen wij jou graag op ons sportpark voor deze wedstrijd in de derde divisie. Wil jij bij de kassa’s direct doorlopen niet hoeven aan te sluiten in de rij? Koop dan alvast vooraf je tickets via onze online ticketbox. Je koopt jouw toegangsbewijs eenvoudig online en ontvangt het direct in de mailbox. Printen is niet nodig, wij scannen het ticket zaterdag zo vanaf jouw mobiele apparaat.

Wachten in een rij kan altijd nog

Volwassenen betalen €10 voor een kaartje, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af om deze wedstrijd bij te wonen. De sportparkkassa’s openen zaterdag om 13.00 uur, maar online aanschaffen is dus nu al mogelijk. Wij rekenen weer op jouw steun en zien je zaterdag!

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer