#TalentTuesday // Oud-jeugdspeler Joran Hardeman debuteert en tekent contract

  • Opleiding

Wat een geweldig weekend voor Joran Hardeman. De oud-jeugdspeler maakte zijn debuut voor De Graafschap in de Keuken Kampioen Divisie en tekende maandag zijn contract bij de Doetinchemse eerstedivisionist. 

Alle puzzelstukjes vielen voor Joran Hardeman op zijn plaats deze week. De 21-jarige verdediger mocht op zijn verjaardag vrijdag debuteren in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (0-1) en tekende maandag trots zijn contract bij De Graafschap voor seizoen 2023/2024. Een fantastische week voor onze oud-jeugdspeler die al seizoenenlang onderdeel uitmaakte van de Doetinchemse club. Hard werken wordt beloond!

Ander nieuws

Carlo Dengerink en G.V.V.V. besluiten aflopende contract niet te verlengen

Opleiding | 22 februari 2024
Lees meer

JO13-1 start sterk in de derde fase en wint eerste drie competitieduels na de winterstop

Opleiding | 11 februari 2024
Lees meer

Bingo! Jeugd Ontspannings Commissie activeert succesvol bingodiner voor jeugd

Opleiding | 05 februari 2024
Lees meer