#TalentTuesday // Oud-jeugdspeler Joran Hardeman debuteert en tekent contract

  • Opleiding

Wat een geweldig weekend voor Joran Hardeman. De oud-jeugdspeler maakte zijn debuut voor De Graafschap in de Keuken Kampioen Divisie en tekende maandag zijn contract bij de Doetinchemse eerstedivisionist. 

Alle puzzelstukjes vielen voor Joran Hardeman op zijn plaats deze week. De 21-jarige verdediger mocht op zijn verjaardag vrijdag debuteren in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (0-1) en tekende maandag trots zijn contract bij De Graafschap voor seizoen 2023/2024. Een fantastische week voor onze oud-jeugdspeler die al seizoenenlang onderdeel uitmaakte van de Doetinchemse club. Hard werken wordt beloond!

Ander nieuws

Spetterende seizoenafsluiting met slotfeest voor de jeugd

Opleiding | 23 mei 2023
Lees meer

Geen sportspreekuur tijdens de zomerstop, maar fysio staat voor je klaar

Opleiding | 22 mei 2023
Lees meer

Toernooicommissie vult kalender voor alle teams verder aan

Opleiding | 21 mei 2023
Lees meer