Taoufik Adnane maakt rentree in competitie na blessureleed

  • Het eerste

Taoufik Adnane heeft zaterdag zijn rentree gemaakt in de competitie. Na zijn lange blessureleed maakte de vleugelverdediger al speelminuten in de oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk en viel hij nu een halfuur voor tijd in. 

Zaterdag 1 oktober 2022. De thuiswedstrijd tegen DOVO is nog niet heel lang bezig als Taoufik Adnane door een vervelende overtreding de derby voortijdig moet verlaten. Een lang herstel begint voor de fanatieke linksback. Zijn doorzettingsvermogen en wilskracht versnellen de revalidatie en op donderdag 16 maart 2023 trekt hij sinds maanden weer een wedstrijdshirt over zijn hoofd. In de oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk speelt hij pijnvrij en dus zit hij een week later weer in de wedstrijdselectie, uit tegen DOVO.

Speelminuten blijven uit, maar hij is terug. Terug bij de groep. Terug in de wedstrijdselectie. Zaterdagmiddag 15 april 2023, een maand na zijn terugkeer op het veld en ruim een halfjaar na zijn uitval mag hij eindelijk weer in de competitie invallen. Als vervanger van Quiermo Dumay en met de aanvoerdersband om zijn arm keert hij officieel terug binnen de lijnen. Fel, strooiend met passes en druk coachend naar zijn medespelers. Alsof het nooit anders is geweest.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer