Geen sportspreekuur tijdens de zomerstop, maar fysio staat voor je klaar

  • Opleiding

Het lekkere weer komt er weer aan en veel teams werden de afgelopen weken trots kampioen in hun competitie. De zomerstop komt er weer aan en seizoen 2022/2023 is bijna ten einde. Dat betekent dat ook het sportspreekuur even stopt.

Op maandag- en donderdagavond staan de fysiotherapeuten van STC Ede voor jou klaar om gratis een inventarisatie te maken voor jouw klachten, die je in het weekend tijdens de wedstrijd of doordeweeks tijdens de trainingen hebt opgelopen. Handig om zo door professionals jouw blessure te laten beoordelen en van hen te horen wat nodig is om snel weer aan de slag te kunnen.

Regel het eenvoudig met een appje!

Tijdens de zomerperiode is er geen wekelijks sportspreekuur, maar dat betekent niet dat de fysiotherapeuten niet voor jou klaar staan. Een bericht sturen naar de praktijk van STC Ede is ook in de komende weken gewoon mogelijk. Via WhatsApp stuur je snel jouw klachten en van hen hoor je dan wat het vervolg is. Makkelijk, hè? Als de trainingen in augustus weer starten, begint ook het sportspreekuur gewoon weer. Tot die tijd stuur je dus even een appje!

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Opleiding | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer