G.V.V.V. weet zondagmiddag wie het komende week treft in play-offs

  • Het eerste

G.V.V.V. weet vanmiddag wie het treft in de eerste ronde van de play-offs om promotie naar de Jack’s League. Waar de blauwhemden vorige week al zeker waren van nacompetitie, wordt dat voor onze tegenstander pas vandaag beslist.

Na het verlies tegen FC Rijnvogels vorige week, wist G.V.V.V. dat kampioen worden er niet meer in zat maar dat zij ook geen derde meer kon worden. Daardoor was de nacompetitie al veiliggesteld. In de derde divisie zondag is de strijd echter nog lang niet gestreden en kunnen nog veel ploegen aanspraak maken op die derde periodetitel.

De laatste speelronde van die competitie moet dus uitwijzen wie de ploeg van trainer Gery Vink treft in de eerste ronde van de play-offs die woensdag en zaterdag wordt gespeeld. Wat al wel zeker is, is dat G.V.V.V. op woensdag eerst een uitwedstrijd speelt en op zaterdag een thuiswedstrijd. Informatie over die ontmoetingen volgt uiteraard zo snel mogelijk.

Tussenstand periodekampioenschap zondag

Hieronder vind je de tussenstand in de derde periode van de derde divisie zondag. De winnaar van deze periode (ADO’20 is al kampioen) is de laagst geklasseerde periodekampioen en daarmee onze tegenstander. Virtueel is dat dus Groene Ster uit Heerlen, maar of dat ook definitief het geval is weten we rond 16.30 uur.

  1. ADO’20 10-28 (+24)
  2. Groene Ster 10-20 (+6)
  3. HV & CV Quick 10-19 (+8)
  4. OJC Rosmalen 10-19 (+2)
  5. Hercules 10-18 (+9)
  6. HSC’21 10-18 (+8)
  7. TOGB 10-17 (+12)
  8. Gemert 10-17 (+5)
  9. DEM 10-17 (+5)

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer