Haal jouw tickets voor de laatste competitiewedstrijd op eigen veld

  • Het eerste

FC Rijnvogels is zaterdagmiddag onze laatste tegenstander op eigen veld in het competitieseizoen van 2022/2023. De blauwhemden moeten winnen om zicht op de titel te houden en daarvoor hebben zij jouw steun nodig. Haal dus nu jouw tickets voor deze wedstrijd.

Na de overwinning op DVS’33 gaan alleen ACV Assen en G.V.V.V. nog uitmaken wie kampioen wordt van de derde divisie zaterdag. Met drie punten voorsprong staat ACV Assen op poleposition, maar G.V.V.V. heeft de smaak ook goed te pakken en hoopt dat een kat in het nauw rare sprongen maakt. Een overwinning op de ploeg uit Katwijk moet dus een feit worden om die druk op de koploper te houden.

Dat is echt handig

Juich de blauwhemden naar de zege en haal jouw tickets voor deze wedstrijd in speelronde 33 eenvoudig online. Volwassenen betalen €10 voor een ticket en jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af om deze wedstrijd bij te wonen. Het is niet nodig om jouw ticket te printen, want wij scannen het bij onze kassa’s eenvoudig vanaf jouw mobiele apparaat. Handig!

De perfecte voetbalmiddag

De voorspellingen zijn goed en dus belooft het een heerlijk middagje voetbal op sportpark Panhuis te worden. Geniet met ons mee en haal jouw kaarten. Wij rekenen op jouw steun. Tot zaterdag!

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer