Haal jouw tickets voor de laatste competitiewedstrijd op eigen veld

  • Het eerste

FC Rijnvogels is zaterdagmiddag onze laatste tegenstander op eigen veld in het competitieseizoen van 2022/2023. De blauwhemden moeten winnen om zicht op de titel te houden en daarvoor hebben zij jouw steun nodig. Haal dus nu jouw tickets voor deze wedstrijd.

Na de overwinning op DVS’33 gaan alleen ACV Assen en G.V.V.V. nog uitmaken wie kampioen wordt van de derde divisie zaterdag. Met drie punten voorsprong staat ACV Assen op poleposition, maar G.V.V.V. heeft de smaak ook goed te pakken en hoopt dat een kat in het nauw rare sprongen maakt. Een overwinning op de ploeg uit Katwijk moet dus een feit worden om die druk op de koploper te houden.

Dat is echt handig

Juich de blauwhemden naar de zege en haal jouw tickets voor deze wedstrijd in speelronde 33 eenvoudig online. Volwassenen betalen €10 voor een ticket en jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af om deze wedstrijd bij te wonen. Het is niet nodig om jouw ticket te printen, want wij scannen het bij onze kassa’s eenvoudig vanaf jouw mobiele apparaat. Handig!

De perfecte voetbalmiddag

De voorspellingen zijn goed en dus belooft het een heerlijk middagje voetbal op sportpark Panhuis te worden. Geniet met ons mee en haal jouw kaarten. Wij rekenen op jouw steun. Tot zaterdag!

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer