Haal jouw tickets voor de ontknoping van de competitie

  • Het eerste

Het einde van de competitie nadert. Nog vier wedstrijden strijdt G.V.V.V. in competitieverband om het kampioenschap en daarmee rechtstreekse promotie naar de tweede divisie. Speelronde 31 ontvangen we Urk. Haal tickets voor die wedstrijd!

Nog twee thuiswedstrijden en evenveel uitwedstrijden. Dan zit seizoen 2022/2023 er in ieder geval in competitieverband op. G.V.V.V. is in de achtervolging van ACV Assen en moet de achterstand van drie punten ergens deze vier weken zien goed te maken. Dan mag het zelf in ieder geval geen fout maken, om vervolgens af te wachten of de ploeg uit Drenthe dat wel doet. Genoeg om voor te spelen dus.

Dit wil je niet missen

Mis niets van deze spannende ontknoping en kom zaterdag naar sportpark Panhuis. De wedstrijd tegen Urk is om meerdere redenen interessant. Waar G.V.V.V. strijdt om het kampioenschap, moet Urk nog wat puntjes pakken om zeker te weten dat het zich niet meer druk hoeft te maken om te spelen voor lijfsbehoud op dit niveau. Wie doet goede zaken? De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Loop snel door bij de kassa’s

De sportparkkassa’s openen om 13.00 uur. Natuurlijk kun je aan het hek je tickets kopen, maar het is veel sneller om dit vooraf online te doen. Je loopt bij de kassa’s dan zo door en laat je digitale ticket eenvoudig vanaf je mobiele apparaat scannen. Is dat even handig! Volwassenen betalen €10 voor een kaartje, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7,00 af om deze wedstrijd te bezoeken.

Laat de auto staan en pak de fiets

Het zonnetje gaat schijnen en de temperaturen lopen op. Perfecte omstandigheden om lekker langs het veld te verschijnen. Kom je uit de buurt? Laat de auto staan en kom met de fiets naar het sportpark. Op zaterdagen is het altijd druk op het sportpark en door met de fiets te komen, heb je sowieso dichtbij een plekje en houden we de parkeerdruk in de wijk laag. Hadden we ook al gezegd dat het extra sportief is? De keuze lijkt ons simpel. Tot zaterdag!

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer