Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

  • Het eerste

Het sportpark staat weer in het teken van play-offs en dus heeft de hoofdmacht jouw steun nodig om promotie naar de Jack’s League te bewerkstelligen. Geen zin om in de rij te staan? Haal dan nu jouw tickets voor de return tegen Groene Ster! 

Met een tweede plek eindigde G.V.V.V. zaterdag het seizoen bij BVV Barendrecht. ACV Assen slaagde erin om direct te promoveren naar de Jack’s League, door 25 wedstrijd op rij ongeslagen te blijven. Een knappe prestatie. Voor de blauwhemden is het nu taak om via de nacompetitie promotie naar het hoogste amateurniveau te regelen. Daarvoor moet het in de eerste ronde zondag derdedivisionist Groene Ster verslaan en heeft het jou hulp nodig.

Haal je ticket gemakkelijk online

Leden van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn kunnen ook in de nacompetitie gewoon op vertoon van hun geldige ledenpas de wedstrijd bezoeken. Voor alle anderen is het mogelijk om vanaf nu al jouw ticket online te scoren. Via ticketpartner Tixxy haal jij in een paar clicks jouw toegangsbewijs voor de return van zaterdag. Volwassenen betalen €10, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af om deze wedstrijd te bezoeken. Koop jouw kaarten nu online! 

Ticket printen is niet nodig

Na online aanschaf ontvang je jouw bestelde tickets binnen een paar minuten in je mailbox. Het is niet nodig om die kaarten te printen, want wij scannen eenvoudig vanaf je mobiele apparaat aan onze kassa’s. Makkelijk! De sportparkkassa’s openen zaterdag om 13.00 uur. Het blijft ook mogelijk om dan gewoon je kaartje te kopen.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer