Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

  • Businessclub Vallei & Rijn

Het businesshome wordt aankomende periode volledig verbouwd. Daarmee krijgt ‘het home’ met ingang van het nieuwe seizoen een compleet andere uitstraling en inrichting.

Begin deze week is daar een begin meegemaakt, al de hele week zijn vakmensen druk bezig om een prachtig nieuw businesshome te realiseren. Vanwege de grote verbouwing is het businesshome per direct gesloten. Dit houdt in dat er vanaf deze week geen bijeenkomsten en/of activiteiten worden georganiseerd in die ruimte. Daarmee is ook het bezoeken van de businessclub tijdens de nacompetitie niet mogelijk. Je bent wel van harte welkom in de kantine.

Niets missen?

Wil je niets missen van deze verbouwing? Volg de businessclub op social media en zie direct wat er gebeurd tijdens dit grote project. Met ingang van het nieuwe seizoen wordt het vernieuwde businesshome geopend en is de ruimte voor de komende jaren weer dé locatie voor een gezellig samenzijn en een goed netwerk. Vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem dan contact op via info@valleienrijn.nl.

Ander nieuws

Businessclub geniet van succesvol BOB-evenement bij The Maxx

Businessclub Vallei & Rijn | 03 maart 2024
Lees meer

Ladiesnight businessclub Vallei & Rijn weer een groot succes

Businessclub Vallei & Rijn | 16 december 2023
Lees meer

Succesvolle avond met kerststukje maken bij de Wildernis

Businessclub Vallei & Rijn | 18 december 2022
Lees meer