Hoofdmacht bereidt zich voor op laatste thuisduel in competitie

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het competitieseizoen 2022/2023. FC Rijnvogels is de tegenstander voor de blauwhemden. Zo bereidt de ploeg van trainer Gery Vink zich voor op deze wedstrijd.

Na de overwinning op DVS’33 is er nog van alles mogelijk voor het vlaggenschip. Met nog twee wedstrijden te spelen en drie punten achterstand op ACV Assen is kampioen worden nog altijd een reële mogelijkheid. De eerdere ontmoeting in Katwijk tegen FC Rijnvogels sloten de blauwhemden winnend af. Lukt het om ook deze laatste thuiswedstrijd in de competitie te zegevieren?

Ochtendsessie

Het eerste elftal traint deze week twee keer in aanloop naar speelronde 33. Dinsdagavond werkt het elftal op eigen veld een training af om 19.45 uur. Donderdagochtend is de volgende sessie in de ochtend. De training start dan om 10.00 uur.

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer