Jeugdkeeper Van de Pol stroomt door naar eerste elftal

  • Het eerste

Jasper van de Pol maakt volgend seizoen de stap naar het eerste elftal. De achttienjarige jeugdkeeper komt uit de O19 en wordt na de zomer derde doelman in het vlaggenschip.

De ontwikkeling van Jasper van de Pol (Veenendaal, 5 januari 2005) in de opleiding van voetbalvereniging G.V.V.V. viel de technische commissie al langere tijd op en daarom is het verheugd om de jeugdexponent nu een contract aan te mogen bieden in het eerste elftal van de vereniging. In de hoofdmacht kan Van de Pol zijn kwaliteiten nog verder ontwikkelen.

Het is een droom die uitkomt voor de jonge keeper uit eigen opleiding. Vlak na zijn geboorte werd de telg uit een blauwe familie lid van G.V.V.V. en daar is tot op de dag van vandaag geen verandering in gekomen. Van de jongste jeugd tot de hogere selecties doorliep Van de Pol alle teams en worden zijn kwaliteiten nu beloond met een plek in de hoofdmacht.

De Boer: ‘Een mooie beloning voor hem’

De technische commissie is blij dat het een eigen talent kan belonen met een contract in het vlaggenschip. “Het was een logische keuze om hem derde keeper van het eerste elftal te maken”, concludeert technisch manager Rob de Boer. “Jasper heeft al regelmatig meegetraind en maakt dan een frisse en gedreven indruk. Dit is dus een mooie beloning voor hem.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer