Ruben van Kouwen keert terug in hoofdmacht G.V.V.V.

  • Het eerste

Ruben van Kouwen heeft deze week een nieuw contract getekend bij voetbalvereniging G.V.V.V. De 22-jarige sluitpost keert daardoor terug in de hoofdmacht en komt nu over van PEC Zwolle.

Met het aantrekken van Ruben van Kouwen (Utrecht, 19 mei 2001) heeft G.V.V.V. voor seizoen 2023/2024 haar selectie uitgebreid met een doelman. De lange doelman zal samen met Jan van Willige de strijd aangaan voor een plek onder de lat in de formatie van Gery Vink. Hij komt over van PEC Zwolle en verdedigde de seizoenen daarvoor het doel van Fortuna Sittard en MVV Maastricht.

De boomlange Van Kouwen werd vorig seizoen later in de voorbereiding gehaald, doordat Jan van Willige door een blessure niet inzetbaar was. De keeper presteerde naar tevredenheid en stond in elf competitiewedstrijden en twee bekerwedstrijden onder de lat. In het najaar namen Van Kouwen en G.V.V.V. afscheid van elkaar, maar bleef er altijd contact. Een overeenkomst voor seizoen 2023/2024 was dan ook zo gesloten.

De Boer: ‘Ruben wilde graag terug naar ons’

Technisch manager Rob de Boer is verheugd dat Van Kouwen graag terug wilde keren. “Het is mooi dat Ruben van Kouwen na een uitstapje naar het betaalde voetbal bij ons terugkomt. Wij hebben het afgelopen halfjaar altijd wel contact gehouden. Ruben wilde eigenlijk graag terug naar ons, vanwege de club en vanwege de selectie. Dat hebben we dus snel rond gemaakt.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer

Dylan Chiazor rondt revalidatie af met officieel debuut in hoofdmacht

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer

STAND: G.V.V.V. zet stijging op ranglijst door na derde cleansheet

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer