Sportieve ambitie? Versterk het vrouwenvoetbal van G.V.V.V.

  • Senioren

Trap jij graag een balletje en ben je ambitieus om jezelf verder te ontwikkelen? Versterk het vrouwenvoetbal van G.V.V.V. en word een nog betere voetballer. Voor ons VR1 en VR2 zoeken wij nieuwe speelsters. 

Wij zoeken voor het seizoen 2023/2024 speelsters voor ons VR1 en het nieuwe VR2. VR1 komt momenteel uit in de subtop van de tweede klasse en heeft de ambitie om door te groeien naar de eerste klasse. Naast een goede sfeer, gemotiveerde teamgenoten en een ambitieuze trainingsstaf zijn ook facilitaire zaken goed geregeld. Je traint met VR1 of VR2 op dinsdag- en donderdagavond.

Proef de sfeer

Heb jij de ambitie om verder te ontwikkelen en lijkt het je wat om dit bij G.V.V.V. te doen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen en train komende weken een paar keer mee om te ontdekken of de club bij je past.

Ander nieuws

G.V.V.V. O23 weer een stapje hoger op de voetballadder

Senioren | 28 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer