Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

  • De club

Het Algemeen Bestuur brengt de achterban ieder kwartaal op de hoogte van de besluiten en ontwikkelingen binnen de vereniging met een ‘Van de bestuurstafel’. Dit keer een update van het tweede kwartaal 2023.

Ook tijdens het tweede kwartaal hebben we niet stil gezeten en informeren we je graag weer over een aantal ontwikkelingen binnen de club. Daarnaast zijn we ook blij met het initiatief van Businessclub Vallei & Rijn om hun ontvangstruimte te renoveren. De planning is om dit vanaf 22 mei tot aan start van de nieuwe competitie te realiseren.

Organisatorische uitbreiding

Binnen stichting Topvoetbal G.V.V.V. (verantwoordelijk voor A-selectie heren) hebben we naast onze oud-eerste elftalspelers Robin Mulder, Wouter Bonke en Bart Hulsbos ook Philip Ties bereid gevonden om mee te denken met de scouting. Verder is Joost Rebholz volop aan de slag in zijn nieuwe rol als accountmanager. Wil je als sponsor een bijdrage leveren aan onze club, laat het Joost weten via commercie@gvvv.nl of WhatsApp: 06 – 417 04 987.

Misja van der Haar en Marianne Andes zijn ook lid geworden van ons commercieel team. Misja werkt momenteel aan een sponsorplan voor de jeugd en Marianne is als marketeer jeugdopleiding betrokken met het voorbereiden van ledenwerving en sponsor acties. Sonja Diepeveen komt het Marketing & Communicatie Team versterken. Zij gaat zich specifiek bezighouden met de jeugdopleiding.

Wil je ook je steentje bijdragen en de club verder helpen meld je dan aan, we blijven continue op zoek naar vrijwilligers en sponsoren.

We wensen jullie weer veel plezier de komende maanden!

 

Namens het bestuur,

Wilfried Bruijnzeels
Voorzitter G.V.V.V.


Club zet organisatieveranderingen door en past besturing voetbaltak aan

De aansturing van onze voetbalafdeling gaat vanaf seizoen 2023/2024 veranderen. De aanpassing past in de ontwikkelingsplannen van de club voor de komende jaren. We zijn ook hier blij dat Wilco den Hartog, als oud-eerste elftalspeler, vanuit de klankbordgroep wil meedenken over de ontwikkeling van onze voetbaltak. Lees hier het gehele artikel.

Vul jij de vacature in?

Wij zijn gestart met het actief werven van een bestuurder Voetbalafdeling en twee ondersteunende managers. Ben jij ook zo enthousiast over onze ambities en help jij graag mee om dit te verwezenlijken? Wil je er misschien nog wat meer over weten? Voorzitter Wilfried Bruijnzeels komt graag met je in contact. Stuur hem een e-mail.

Huishoudelijk Reglement

Helaas hebben we onlangs een aantal sancties moeten opleggen vanwege het overtreden van de normen en waarden, zoals op onze website in het huishoudelijk reglement te lezen valt. Graag brengen we hier ons huishoudelijk reglement weer eens onder jullie aandacht!

Info Voetbal Academy en Organisatie Voetbalzaken

Het seizoen 2022/2023 is bijna ten einde gekomen en dus zijn er voor de komende periode weer een paar data belangrijk om rekening mee te houden. We hebben de momenten op een rij gezet waar je rekening mee moet houden:

  • Laatste training dit seizoen: donderdag 22 juni 2023;
  • Eerste training nieuwe seizoen: selectieteams vanaf dinsdag 1 augustus 2023, voor overige teams vanaf maandag 21 augustus 2023;
  • De team indelingen voor het komend seizoen worden binnenkort bekend gemaakt;
  • Wedstrijdkleding inleveren op:
    • Woensdagavond 21 juni tussen 19.00 uur en 20.00 uur;
    • Donderdagavond 22 juni tussen 19.00 en 20.00 uur;
  • Afscheidsavond van de vrijwilligers die stoppen met hun taak binnen de Voetbal Academy en Organisatie Voetbalzaken: 15 juni vanaf 20.00 uur.

 

Save the date: Open Familie Dag, zaterdag 26 augustus

De Toernooi- & Event Commissie wil aan het begin van het nieuwe seizoen een Open Familie Dag organiseren waar iedereen die iets te maken heeft met onze vereniging welkom is. Een echte blauwe dag dus!

Zaterdag 26 augustus 2023 organiseert G.V.V.V. de Open Familie Dag. Gedurende deze dag zullen er diverse (voetbal)activiteiten worden georganiseerd voor alle leeftijden (lid, geen lid, vriendjes, ouders, opa’s, oma’s, buren etc.) aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis.

Wij feliciteren onze kampioenen

De afgelopen weken zagen wij veel enthousiasme op het sportpark en op social media, want meerdere teams zijn erin geslaagd om kampioen te worden in hun competitie. Super leuk om alle berichten te zien en wij genieten van jullie enthousiasme als teams. Gefeliciteerd aan alle kampioenen!

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer