Vlaggenschip werkt toe naar ontmoeting met DVS’33 Ermelo

  • Het eerste

De ploeg van trainer Gery Vink werkt deze week toe naar de ontmoeting met DVS’33. De ploeg uit Ermelo vormt de tegenstander in speelronde 32 van de competitie. 

Na de overwinning op BVV Barendrecht hoopt DVS’33 nog aanspraak te maken op de derde periodetitel. De ploeg uit Ermelo staat een punt achter Sparta Nijkerk en G.V.V.V. en wil met een overwinning dus goede zaken doen in die strijd. Voor G.V.V.V. zijn de belangen anders, het wil kampioen worden en moet dus winnen om ACV Assen in ieder geval niet op nog meer afstand te zien komen.

Trainingsprogramma

Het eerste elftal werkt deze week op dinsdag- en donderdag een training af op eigen veld om 19.45 uur en speelt vervolgens zaterdag om 15.00 uur op bezoek bij DVS’33 de volgende wedstrijd in de competitie. Mee naar dat duel? Je kan je nog inschrijven voor de supportersbus.

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer