Vlaggenschip werkt toe naar ontmoeting met DVS’33 Ermelo

  • Het eerste

De ploeg van trainer Gery Vink werkt deze week toe naar de ontmoeting met DVS’33. De ploeg uit Ermelo vormt de tegenstander in speelronde 32 van de competitie. 

Na de overwinning op BVV Barendrecht hoopt DVS’33 nog aanspraak te maken op de derde periodetitel. De ploeg uit Ermelo staat een punt achter Sparta Nijkerk en G.V.V.V. en wil met een overwinning dus goede zaken doen in die strijd. Voor G.V.V.V. zijn de belangen anders, het wil kampioen worden en moet dus winnen om ACV Assen in ieder geval niet op nog meer afstand te zien komen.

Trainingsprogramma

Het eerste elftal werkt deze week op dinsdag- en donderdag een training af op eigen veld om 19.45 uur en speelt vervolgens zaterdag om 15.00 uur op bezoek bij DVS’33 de volgende wedstrijd in de competitie. Mee naar dat duel? Je kan je nog inschrijven voor de supportersbus.

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer