Laatste plekken beschikbaar voor verplichte buscombi naar Hercules

  • Het eerste

Supporters die de heenwedstrijd in de halve finale van de play-offs tegen USV Hercules willen bezoeken, moeten via een verplichte buscombi naar Utrecht afreizen. Dit moet je weten voor deze wedstrijd.

Na de dubbele overwinning op Groene Ster, is de eerste horde in de nacompetitie genomen. Zaterdag wacht in USV Hercules de volgende opponent in de strijd om promotie naar de Jack’s League. De nieuwe tegenstander heeft in verband met capaciteitsproblemen op het sportpark een buscombi voor supporters van G.V.V.V. verplicht.

Maximaal 300 kaarten beschikbaar

De gastheren hebben een bezoekersvak ter grootte van maximaal 300 supporters ingericht. Dankzij de grote inzet van onze partner De Busspecialist hebben wij voldoende bussen beschikbaar om iedereen van en naar de wedstrijd te brengen.

Haal jouw omruilbewijs online

Via ticketpartner Tixxy bestel je vanaf nu online jouw omruilbewijs voor deze wedstrijd. Je krijgt voor €15 een toegangsbewijs en een busticket. Zaterdagmiddag tussen 16.00 uur en 17.00 uur ruil je dit bewijs om in de kantine van G.V.V.V. Je krijgt dan een toegangskaart en busticket.

Geen drank in de bussen

De supportersbussen vertrekken om 17.00 uur vanaf sportpark Panhuis. Gezien de korte afstand naar de heenwedstrijd in Utrecht wordt er geen drank verkocht in de bussen. Het is ook niet toegestaan om eigen drank mee te nemen en te nuttigen in de bussen.

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer