Club bedankt RTV Utrecht tijdens laatste uitzending Namen & Rugnummers

  • In de media

G.V.V.V. heeft zaterdagmiddag een presentje aangeboden aan RTV Utrecht als blijk van waardering voor het sportprogramma Namen & Rugnummers. De regionale omroep besloot kortgeleden geen nieuwe uitzendingen te maken in het nieuwe seizoen.

Dat besluit leidde tot veel onvrede uit het hele land, maar vooral uit de Provincie Utrecht. G.V.V.V. uitte al eerder haar ongenoegen over het besluit aan de directie van de omroep, maar kort daarna liet zij weten niet te tornen aan de keuze. Met pijn in het hart moet de Utrechtse sportliefhebber daarom volgend seizoen zonder de gepassioneerde verslaggevers op de hoogte blijven van de verrichtingen van zijn of haar club.

G.V.V.V. bood zaterdagmiddag een attentie aan de aanwezige verslaggevers aan: een wedstrijdshirt voorzien van het logo van RTV Utrecht op de borst en op de rug nummer 34, wat stond voor het aantal jaar dat de omroep het sportprogramma had gemaakt. De club hoopt dat alsnog wordt besloten dat Namen & Rugnummers na de zomer gewoon weer doorgaat.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer

Gesteld doel binnen handbereik voor Maguire en ploeg: ‘Gaat om manier waarop’

In de media | 24 maart 2024
Lees meer

Trainer Gery Vink na deceptie: ‘Voelde mij vandaag echt machteloos’

In de media | 17 maart 2024
Lees meer