Club bedankt RTV Utrecht tijdens laatste uitzending Namen & Rugnummers

  • In de media

G.V.V.V. heeft zaterdagmiddag een presentje aangeboden aan RTV Utrecht als blijk van waardering voor het sportprogramma Namen & Rugnummers. De regionale omroep besloot kortgeleden geen nieuwe uitzendingen te maken in het nieuwe seizoen.

Dat besluit leidde tot veel onvrede uit het hele land, maar vooral uit de Provincie Utrecht. G.V.V.V. uitte al eerder haar ongenoegen over het besluit aan de directie van de omroep, maar kort daarna liet zij weten niet te tornen aan de keuze. Met pijn in het hart moet de Utrechtse sportliefhebber daarom volgend seizoen zonder de gepassioneerde verslaggevers op de hoogte blijven van de verrichtingen van zijn of haar club.

G.V.V.V. bood zaterdagmiddag een attentie aan de aanwezige verslaggevers aan: een wedstrijdshirt voorzien van het logo van RTV Utrecht op de borst en op de rug nummer 34, wat stond voor het aantal jaar dat de omroep het sportprogramma had gemaakt. De club hoopt dat alsnog wordt besloten dat Namen & Rugnummers na de zomer gewoon weer doorgaat.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

George ervaart ontwikkelingsproces in zijn ploeg: ‘Dat betaalt zich nu uit’

In de media | 01 okt 2023
Lees meer

George bescheiden na uitmuntende corner: ‘Weet je dinsdag nog?’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer

Vink looft selectie na nieuwe zege: ‘Hebben wapens in onze ploeg’

In de media | 24 sep 2023
Lees meer