De grote finale komt eraan: haal jouw tickets nu voor SteDoCo-thuis

  • Het eerste

Sportpark Panhuis is zaterdag het decor voor het slotstuk van de play-offs om promotie naar de Jack’s League. De ploeg van trainer Gery Vink speelt op eigen veld de return tegen SteDoCo. Dit is dé finale, dat mag je echt niet missen! 

Na een overtuigende zege in de heenwedstrijd tegen SteDoCo (1-2) wacht zaterdagmiddag de return op eigen veld. G.V.V.V. moet de voorsprong zien te verdedigen om daarmee promotie naar de tweede divisie af te dwingen. De blauwhemden hebben de eerste stap gezet, zetten we samen met jou de tweede?

Haal jouw tickets nu al online

Het wordt zaterdag echt druk op het sportpark en dus is het handig als jij nu je tickets al koopt. Hoef je niet aan te sluiten in de lange rijen voor de sportparkkassa, maar kun je met je digitale ticket zo doorlopen. Volwassenen betalen €10 voor deze wedstrijd, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af.

Leden en donateurs van businessclub Vallei & Rijn en G.V.V.V. lopen op vertoon van een geldige ledenpas natuurlijk gratis door. Bestuurspassen uit de tweede en derde divisie, evenals passen van de KNVB, zijn niet geldig als toegangsbewijs voor deze wedstrijd. Wees er snel bij, want op is op. Haal jouw tickets hier!

Sportpark opent eerder

Om de verwachte drukte beter te reguleren, openen wij het sportpark zaterdag een uurtje eerder dan gebruikelijk. Om 12.00 uur openen de sportparkkassa’s en heten wij jou van harte welkom bij de return in deze finale. Geen risico lopen op een lange rij? Koop dan alvast online.

Kom lopend, met de fiets of OV

Het wordt zaterdag druk op het sportpark. Door een evenement in een nabijgelegen winkelcentrum zijn de parkeerplaatsen in de omgeving vol. Kom daarom zoveel mogelijk lopend of met de fiets, als je uit de buurt komt. Pak het openbaar vervoer als je verder weg woont. Toch met de auto? Parkeer alleen op de daarvoor bestemde plaatsen op het sportpark, bij zwembad ‘De Vallei’ of scholengemeenschap ‘Het Perron’. Lees alles over de bereikbaarheid van ons sportpark.

Wij rekenen op jouw steun

Net zoals in het hele seizoen, rekenen wij ook in de laatste wedstrijd van het seizoen op jouw grote steun. Met zijn allen achter de ploeg, voor blauw en wit. Deze wedstrijd wil je niet missen!

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer