Deze tegenstanders treft G.V.V.V. volgend seizoen in Jack’s League

  • Het eerste

G.V.V.V. is volgend seizoen terug op het hoogste amateurniveau. De blauwhemden waren in de finale tweemaal te sterk voor competitiegenoot SteDoCo en promoveerden daardoor naar de Jack’s League. Deze ploegen gaan wij treffen. 

Na een jaar afwezigheid is de blauwe zijde van sportpark Panhuis weer het toneel voor voetbal op het hoogste amateurniveau. Het deelnemersveld kent volgend seizoen vier nieuwe clubs. OFC Oostzaan en Jong FC Volendam degradeerden direct, maar ook TEC Tiel en IJsselmeervogels overleefden de play-offs niet.

Daarvoor in de plaats treden kampioenen ACV Assen en ADO’20 toe tot de Jack’s League. Jong Almere City neemt de positie in van de Volendamse beloften. G.V.V.V. won de play-offs en verzekerde zich daarmee als laatste van een ticket voor de tweede divisie. De andere deelnemers zijn AFC Amsterdam, De Treffers, Excelsior Maassluis, HHC Hardenberg, FC Lisse, Jong Sparta Rotterdam, Katwijk, Koninklijke HFC, Kozakken Boys, Noordwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys, SV Spakenburg en SVV Scheveningen.

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer