Diploma gehaald? Dan heeft Mart de Jong misschien een cadeau voor je

  • Het eerste

Woensdag was het voor vele blauwen een spannende dag. Zij kregen namelijk te horen of het eindexamen succesvol was afgesloten en de middelbare schooltijd daarmee achter de rug was. Geslaagd? Gefeliciteerd! Mart heeft misschien iets voor je.

Hoe kun je jouw vrije welverdiende vakantie nu beter starten dan met een wedstrijd van G.V.V.V. in de halve finale van de play-offs? Niet inderdaad. Daarom geeft Mart de Jong twee kaarten weg voor de wedstrijd tegen Hercules. Tag onder zijn oproep op Instagram wie er geslaagd is en maak samen kans op kaarten voor die belangrijke wedstrijd. Succes!

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer