Diploma gehaald? Dan heeft Mart de Jong misschien een cadeau voor je

  • Het eerste

Woensdag was het voor vele blauwen een spannende dag. Zij kregen namelijk te horen of het eindexamen succesvol was afgesloten en de middelbare schooltijd daarmee achter de rug was. Geslaagd? Gefeliciteerd! Mart heeft misschien iets voor je.

Hoe kun je jouw vrije welverdiende vakantie nu beter starten dan met een wedstrijd van G.V.V.V. in de halve finale van de play-offs? Niet inderdaad. Daarom geeft Mart de Jong twee kaarten weg voor de wedstrijd tegen Hercules. Tag onder zijn oproep op Instagram wie er geslaagd is en maak samen kans op kaarten voor die belangrijke wedstrijd. Succes!

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer