Diploma gehaald? Dan heeft Mart de Jong misschien een cadeau voor je

  • Het eerste

Woensdag was het voor vele blauwen een spannende dag. Zij kregen namelijk te horen of het eindexamen succesvol was afgesloten en de middelbare schooltijd daarmee achter de rug was. Geslaagd? Gefeliciteerd! Mart heeft misschien iets voor je.

Hoe kun je jouw vrije welverdiende vakantie nu beter starten dan met een wedstrijd van G.V.V.V. in de halve finale van de play-offs? Niet inderdaad. Daarom geeft Mart de Jong twee kaarten weg voor de wedstrijd tegen Hercules. Tag onder zijn oproep op Instagram wie er geslaagd is en maak samen kans op kaarten voor die belangrijke wedstrijd. Succes!

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer