Duels met USV Hercules vastgesteld op zaterdag 10 en 17 juni

  • Het eerste

De wedstrijden tegen USV Hercules, in de halve finale van de play-offs voor promotie naar de Jack’s League, zijn vastgesteld op zaterdag 10 en 17 juni. Door de tuchtzaak rondom BVV Barendrecht is het schema verschoven. 

Dat liet de KNVB afgelopen week aan de clubs weten. De voetbalbond moest het schema opschuiven, omdat de ontmoeting van TEC met in beginsel BVV Barendrecht nog altijd niet is gespeeld. De club is in afwachting van een uitspraak en tot die tijd is de wedstrijd nog niet gepland. Oorspronkelijk stond de halve finale gepland voor woensdag 7 juni en zaterdag 10 juni, maar dat is nu dus verschoven naar zaterdag 10 juni en zaterdag 17 juni.

Maandagavond meer informatie

Ook in de halve finale speelt G.V.V.V. eerst een uitwedstrijd. Dat betekent dat de ontmoeting met USV Hercules in Utrecht gespeeld wordt op zaterdag 10 juni. Er wordt afgetrapt om 18.00 uur. De return op sportpark Panhuis in Veenendaal staat vervolgens gepland voor zaterdag 17 juni, ook die ontmoeting begint om 18.00 uur. Dat hebben beide clubs met elkaar afgesproken. G.V.V.V. komt maandagavond met meer informatie over het bezoeken van de uitwedstrijd tegen USV Hercules.

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer