G.V.V.V. beraadt zich op stappen na misdragingen personen

  • De club

Voetbalvereniging G.V.V.V. beraadt zich op stappen na misdragingen van personen tijdens en na de uitwedstrijd tegen SteDoCo. In afstemming met de lokale driehoek wordt het sportpark zaterdag tot einde wedstrijd drooggelegd.

Dat is de uitkomst van een overleg tussen verschillende partijen donderdagavond. Voor de clubleiding is de maat na meerdere wanordelijkheden meer dan vol en worden de komende periode na uitgebreid onderzoek sancties uitgeschreven tegen betrokken personen.

Al meerdere verboden opgelegd

Het bestuur heeft in de afgelopen weken meerdere personen al een sportparkverbod opgelegd voor de duur van vier maanden en heeft in ieder geval het verbod van één persoon verlengd, na nieuwe buitensporige gedragingen afgelopen woensdagavond.

De maat is vol

De vereniging is zeer gefrustreerd over een groep personen die met eigen georganiseerd busvervoer de wedstrijd afgelopen woensdag hebben bezocht en zich daar, onderweg en bij terugkomst op sportpark Panhuis hebben misdragen en vernielingen hebben gepleegd. De club neemt het hen meer dan kwalijk dat dit gevolgen heeft voor de wedstrijd zaterdagmiddag en is dan ook niet mild in nader te nemen besluiten tegen deze groep.

Uitgebreid onderzoek

In veiligheidsoverleg met gemeente Veenendaal en Politie is al besloten dat er op het sportpark zaterdagmiddag in ieder geval tot het eindsignaal geen alcohol wordt geschonken en verkocht. De horeca sluit daarnaast om 20.00 uur. Het besluit kost G.V.V.V. veel geld, veroorzaakt door eerdergenoemde groep. Uitgebreid onderzoek moet leiden tot sancties en verhalen van kosten door ontstane schades.

Ander nieuws

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 25 mei 2024
Lees meer