G.V.V.V. treft SteDoCo in finale om ticket voor promotie naar Jack’s League

  • Het eerste

G.V.V.V. moet met SteDoCo uit gaan maken wie volgend seizoen in de tweede divisie speelt. De heenwedstrijd vindt woensdagavond plaats in Hoornaar, zaterdag is de return op eigen veld. 

SteDoCo bereikte zaterdag de finale door op bezoek bij VVSB 2-2 te spelen, dat was genoeg na de eerdere 1-0 overwinning op eigen grond afgelopen woensdag. De blauwhemden poetsten een 1-0 achterstand tegen USV Hercules weg. Na een goede tweede helft won de ploeg van trainer Gery Vink overtuigend: 3-0.

De return op eigen veld

Ook de finale wordt gespeeld over twee wedstrijden. De heenwedstrijd is voor G.V.V.V. uit, op bezoek bij SteDoCo. Die wedstrijd wordt woensdagavond gespeeld en begint om 20.00 uur. Zaterdagmiddag is de return op eigen veld, die wedstrijd begint om 14.30 uur. Meer informatie over het bezoeken van deze wedstrijden volgt begin komende week.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer