G.V.V.V. verbolgen over voorgenomen besluit sportuitzending RTV Utrecht

  • In de media

G.V.V.V. heeft zeer verbaasd gereageerd op het voorgenomen besluit van RTV Utrecht om per seizoen 2023/2024 te stoppen met het sportprogramma Namen & Rugnummers. De clubleiding gaat hierover ongenoegen uiten tegen de regionale zender.

De vereniging werd dinsdagochtend door de sportredactie geïnformeerd over het besluit van de zender om wegens besparingen het sportprogramma Namen & Rugnummers per seizoen 2023/2024 niet voort te zetten. Het programma stopt, omdat er geld vrijgemaakt moet worden voor meer online-activiteiten. De bedrijfsleiding denkt dat daar een groter publiek, ook bij de sport, mee kan worden aangeboord.

Kwalitatief goede uitzendingen

G.V.V.V. is het absoluut niet eens met het besluit, aangezien de meerwaarde van het sportprogramma groot is. Wekelijks luisteren vele supporters en belangstellenden naar de uitzending om de verrichtingen van G.V.V.V. te volgen dankzij vakkundig verslag van een van de sympathieke verslaggevers. Dankzij goede voorbereiding en kwalitatief goede uitzendingen voegen zij zeer veel toe aan de sportmiddag op zaterdag.

Uit je ongenoegen

De club heeft daarom besloten een signaal af te geven aan de bedrijfsleiding van RTV Utrecht en geeft ook jou de ruimte om ongenoegen te uiten. Dat kan door een mail te sturen naar wim.kramer@rtvutrecht.nl en naar gerard.schuiteman@rtvutrecht.nl.

Ander nieuws

Vink ziet veel goede dingen, ondanks verlies: ‘Ben ik heel positief over’

In de media | 03 maart 2024
Lees meer

Vier tegendoelpunten frustreren Potjes: ‘Verder weinig fout gedaan’

In de media | 03 maart 2024
Lees meer

Spies looft ploeg, maar baalt van verloop: ‘Al paar weken het probleem’

In de media | 04 februari 2024
Lees meer