Het is zomerstop: sportpark voorlopig veel minder geopend

  • De club

Nu ook de hoofdmacht de laatste wedstrijd van het seizoen heeft gespeeld, is de zomerstop officieel aangebroken voor alle blauwhemden. De trainingen en wedstrijden zijn afgelopen en dus is het sportpark voorlopig veel minder geopend. 

Even lekker ontspannen en niet aan voetbal hoeven denken. Voor sommigen een verademing, anderen tellen de dagen alweer af tot de trainingen beginnen. We kunnen terugkijken op een seizoen vol hoogte- en dieptepunten voor alle teams. Des te fijner om die ervaringen allemaal even te verwerken, om vervolgens na de zomer weer fris aan de start van seizoen 2023/2024 te verschijnen.

Donderdag en zaterdag geopend

Tijdens de zomerperiode is het sportpark en de kantine alleen op donderdagavond en zaterdagmiddag geopend. Op donderdag opent het clubhuis om 19.00 uur en sluit het om 23.00 uur. Zaterdagmiddag ben je tussen 13.00 uur en 18.00 uur van harte welkom. Zodra de voorbereiding van de hoofdmacht start, worden de openingstijden verruimd. Informatie daarover volgt begin juli.

Ander nieuws

Klaar voor een betaalde uitdaging bij G.V.V.V?

De club | 19 april 2024
Lees meer

Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

De club | 15 april 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer